CARVER X
Te Distrezi, Faci Sport Și Profiți De Frumusețea De A Zbura Liber Pe Apă În Orice Anotimp
Salut,

Dacă vrei să ai parte de experiența vieții, să te distrezi cu familia și prietenii pe lac, râu, mare sau ocean în timp ce faci sport și atragi toate privirile din jur, produsul pe care urmează să-l prezint ți se potrivește de minune.

Ride & Fly este un concept care îți aduce cea mai nouă invenție din domeniul sporturilor de apă pentru a-ți oferi o experiență premium alături de cei dragi.

Placa de surf electrică este comodă, mobilă, ecologică și utilizează o tehnologie nouă de care te poți bucura pe tot parcursul anului. Alege să fii ALTFEL și simte-te în largul tău în timp ce explorezi întinderile de apă de pretutindeni.
Cum Funcționează O Placă De Surf Electrică?
Văzută de deasupra, placa de surf electrică arată aproape ca una obișnuită, însă toată magia se petrece în mecanismul din interior. Aceasta are capacitatea să te mențină deasupra apei la o viteză constantă (aleasă de tine).

Nu e nevoie să te ții sau să te tragi de nimic, iar bateriile îți oferă autonomia de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat liber și gata să “zbori” pe apă, 40 minute în șir.

Motorul și forma perfect hidro și aerodinamică îi oferă posibilitatea de a fi folosită în orice condiții meteo. În timp ce surferii clasici caută mereu zone maritime și oceanuri cu valuri mari și vânturi puternice, placa electrică are nevoie de un singur lucru: apă.

Chiar dacă vei dori să folosești placa pe apă cristalină, fără niciun val, aceasta va funcționa perfect. În plus, dacă stai bine cu echilibrul și te obișnuiești rapid, s-ar putea nici să nu te uzi.
Avantaje
🌊 Datorită faptului că este electrică, acest tip de placă este de asemenea o prietenă foarte bună a naturii, căci nu poluează aerul și apa. 

🌊 Nu necesită întreținere ulterioară - uită de ulei, benzină sau alte inconveniențe. Ai nevoie doar de o priză de 220v pentru a-i încărca bateriile.

🌊 Este extrem de mobilă, atât când vine vorba de modul de transportare, cât și de ușurința cu care poate fi manevrată pe apă - o urci pe mașină și te deplasezi cu ea oriunde, iar odată ajuns la destinație, vei observa că merge mai ușor decât orice alt prototip de apă.

🌊 Este dotată cu ce mai bună baterie de pe piață - 40 minute sunt suficiente pentru a fi folosită de tine și alți doi prieteni de-ai tăi. Luminile incorporate îți vor spune câtă baterie ți-a mai rămas și va începe să vibreze când e timpul să te întorci la mal.

🌊 Este ușor de manevrat căci vine la pachet cu o telecomandă wireless rezistentă la apă, pe care o vei atașa de încheietura mâinii și care îți va permite să-i controlezi viteza. Dacă se întâmplă să cazi în apă, telecomanda îi va transmite semnale plăcii, iar aceasta se va opri instant.

🌊 Vine la pachet cu toate dotările necesare utilizării ei, inclusiv un tooling kit care te va ajuta să o menții într-o formă perfectă.

🌊 Sportul nu poate lipsi din ecuație. Deși bateria te va ține aproximativ 40 minute, 10-15 minute sunt suficiente pentru o tură, fiind foarte solicitant să o utilizezi. Îți vei lucra intens partea inferioară a corpului de fiecare dată când iei viraje, îți vei îmbunătăți echilibrul și prin învățarea a diferitor trickuri vei putea să exersezi concomitent întregul corp.

🌊 Este o activitate care te aduce mai aproape de cei dragi! Indiferent că vorbim de părinți sau copii… datorită tehnologiei revoluționare, oricine poate să utilizeze placa de surf, fiind adesea folosită în activitățile de familie.

🌊 Îți oferă posibilitatea să te relaxezi în mijlocul apei și să uiți de stresul acumulat… Fie că alegi să depui efort și să te dai pe ea minute în șir sau să te relaxezi stând pe ea în mijlocul unui lac, ai parte de destinderea de care ai nevoie pentru a-ți uita toate grijile.

🌊 E o modalitate foarte bună de a te conecta cu natura. Deoarece acest sport poate fi desfășurat doar pe o întindere relativ mare de apă, îți oferă posibilitatea să vizitezi locuri noi, să-ți depășești limitele și să te conectezi cu mediul înconjurător.
Pe lângă toate specificațiile și avantajele menționate mai sus, să nu uităm faptul că o placă de surf electrică îți oferă posibilitatea de a face lucrurile diferit și a ieși din tiparele sporturilor cu care ai fost obișnuit până acum.
Ce Primeși Împreună Cu Placa De Surf Electrică
TRAINING
Mai întâi de toate primești un training desfășurat de unul din specialiștii noștri. Nu vrem să-ți pierzi timpul și nici să-ți bați capul încercând să îți dai seama singur cum funcționează. 

Deși e ca mersul pe bicicletă - odată învățat ți se va părea floare la ureche - dorim să profităm de prima ocazie în care intri în contact cu placa pentru a te învăța tehnicile de bază și pentru a ne distra împreună.
COMUNITATE
Vom organiza în mod regulat evenimente private cu membrii comunității Ride & Fly. E simplu, ne urcăm placa pe mașină, pornim la drum și ne întâlnim în unele din cele mai spectaculoase locuri din țară pentru a face senzație și pentru a practica acest sport împreună.
24/7/365
 Crezi că placa de surf electrică poate fi utilizată doar în timpul verii? Te înșeli. Aceasta nu este un obiect pe care îl cumperi o dată și îl utilizezi de 2 ori pe an, ci un sport și o activitate de relaxare pe care o poți practica de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei.

Ai nevoie doar de un costum bun de neopren - echipament pe care ți-l oferim noi gratuit, căci nu vrem să ratezi nicio ocazie de a te simți bine.
DISTRACȚIE
În fiecare an vom organiza concursuri de surfing electric în urma cărora ai ocazia să câștigi multe premii… Practică acest sport cât mai mult, învață trickuri mișto și haide să ne întrecem pe apă!
DE CURIOS
CARVER X este dotată cu două motoare și două baterii - fiind o opțiune ideală, atât pentru cei mici, care se pot adapta ușor flexibilității ei, cât și pentru persoanele adulte, suportând o greutate de peste 90 kilograme.
Lungime - 240 cm
Lațime - 70 cm
Volum - 150 L
Greutate - 23 kg
Viteză Maximă - 45 km/h
Timp De Încărcare - 2,5h
Lungime - 240 cm
Lațime - 70 cm
Volum - 150 L
Greutate - 23 kg
Viteză Maximă - 45 km/h
Timp De Încărcare - 2,5h
Acestea Fiind Spuse, Dacă…
🏄‍♂️ ești o persoană căreia îi place să iasă din anonimat
🏄‍♂️ vrei să faci lucrurile diferit
🏄‍♂️ îți plac sporturile de apă
🏄‍♂️ vrei să ai parte de activități interesante cu prietenii/familia
🏄‍♂️ vrei să te menții activ
🏄‍♂️ îți dorești să te simți bine și să te relaxezi în natură
🏄‍♂️ vrei să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă de oameni pasionați
🏄‍♂️ îți plac lucrurile simple, care nu necesită multă mentenanță
🏄‍♂️ preferi tehnologia revoluționară

Indiferent care e scopul final, dacă te-ai regăsit măcar într-una din categoriile de mai sus, atunci CARTER X e pentru tine.

Spune DA celei mai revoluționare invenții a sportului de apă din ultimii ani și hai să ne distrăm împreună la trainingul de după achiziționare, ca mai apoi să te poți bucura de propria placă, cât e anul de lung.